For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
COVID – FIRMY – KRIZE

COVID – FIRMY – KRIZE

Asi není úplně nutné psát o negativních důsledcích na firmy, které jsou poškozeny různými opatřeními ať už se jedná o uzavírku, zaměstnance v karanténě nebo jen být dodavatelem a součástí řetězce, který se pro Covid19 nějak pozastavil. Tyto firmy budou mít nesmírně těžké období a bude to stát hodně potu se opět postavit na nohy […] Pokračovat ve čtení.

Nejlepčí traktor

Nejlepčí traktor

Nízká spotřeba, spolehlivost, levné náhradní díly, vysoký výkon a snadná údržba. To jsou základní předpoklady ekonomicky výhodného provozu traktoru. Bohužel ne všechny stroje splňují výše uvedené nebo mají v něčem přednosti a v jiném projevu jsou horší. Jak se v tom nejlépe orientovat? Nejlepší je zeptat se kolegů, prodejců nebo cizích lidí na sociálních sítích. […] Pokračovat ve čtení.

Firemní inzerce – Trhstrojů.cz

Firemní inzerce – Trhstrojů.cz

Trhstrojů.cz je internetové tržiště firemní techniky a vybavení. U nás můžete prodávat, poptávat nebo dražit veškerou techniku. Od stavebních strojů, tahačů, kovoobráběcích strojů až po regály do kanceláře. Můžete inzerovat novou i použitou techniku nebo vámi nabízené služby jako jsou servisy, pneuservisy, veletrhy. Díky snadnému a propracovanému vyhledávání si vás nebo vaše inzeráty zájemci snadno […] Pokračovat ve čtení.

Malotraktory

Malotraktory

Současné trendy, budoucí vývoj a na co si při výběru Vašeho traktoru dát pozor Malotraktory jsou jedněmi z nejoblíbenějších a nejpoptávanějších strojů v zemědělství. Vítaná je především jejich flexibilita, možnost používat je efektivně na menších plochách a při změnách nástavců výrazně rozšířit jejich užitečnost prakticky v jakémkoli podniku. Obliba a prodej malotraktorů roste v celé […] Pokračovat ve čtení.

Top